Yzomandias a jeho top výběr limitovaných tenisek

Když se mluví o českém rapu a nekompromisním streetwear stylu, jedno jméno se vynořuje nad ostatními - Yzomandias. Jeho pódiové vystoupení nejsou jen o hudbě, jsou to módní události samy o sobě. Ať už je na scéně nebo na ulicích, Yzomandias neustále překračuje hranice a posouvá hranice, a jeho výběr obuvi je nevyhnutelně ikonický.

NobodyListen & Yzomandias: Navždy a daleko | Esquire

(zdroj: Esquire)

Air Jordan 4 Retro

  1. Pokud jde o ikonickou obuv, není žádná větší legenda než Air Jordan 4. Yzomandias je zřejmě jejich největším zastáncem v české rapové scéně. S jejich charakteristickým designem, výrazným vzorem a nezaměnitelnými detaily představují tyto tenisky nejen kousek historie, ale také symbol odvahy a individuality.Air Jordan 4 Retro Bred Reimagined (GS)

    Jordan 4 Retro Bred Reimagined

 

Air Jordan 1

  1. Další klenot v arsenálu Yzomandiasa jsou Air Jordan 1. Tato klasická silueta překračuje módní trendy a stává se ikonou, která odolává času. Yzomandias je známý tím, že je spojuje se svým neotřesitelným stylem a kreativitou, což je zcela v souladu s dědictvím těchto legendárních kopaček.

Detailed Look at the 'Dark Mocha' Air Jordan 1 High | Complex

Jordan 1 Retro High Dark Mocha

Nike Air Force 1

  1. Když jde o legendy v streetwearu, není žádná obuv univerzálnější než Nike Air Force 1. Yzomandias je neustálým propagátorem těchto kopaček. Jejich nadčasový design a pohodlí je dělají ideální volbou pro každodenní styl, a Yzomandias je bezpochyby v jejich čele.

Nike Air Force 1 Low White Black (2022) (W) - Section Prague

Air Force 1 '07 White Black

Balenciaga Sneakers

  1. Pro Yzomandiasa není streetwear jen o retrospektivě, ale také o inovaci. Proto není překvapením, že zahrnuje luxusní značky jako Balenciaga do svého repertoáru. Tyto sneakers nejenže dodávají každému jeho outfitu nádech luxusu, ale také ukazují jeho schopnost kombinovat high fashion s streetovým stylem.

Balenciaga Track Worn Out In White - BBNSUPPLY

Balenciaga Track Worn Out In White

Pro Yzomandiase není móda jen o oblečení, je to způsob, jak vyjadřuje svou osobnost a kreativitu. Jeho výběr obuvi je odrazem jeho uměleckého vidění a jeho nekompromisního přístupu k životu. Ať už je na pódiu nebo na ulicích, Yzomandias vždycky přináší nejen hudbu, ale také módní inspiraci.