Máme NAROZKY!!!

Září je pro nás speciální měsíc – slavíme totiž narozeniny!

A co by to bylo za oslavu bez vás, našich věrných zákazníků?

Právě díky vám jsme tam, kde jsme dnes, a proto jsme se rozhodli tuto radostnou událost oslavit společně. Čeká Vás exkluzivní soutěž, speciální slevy a jedno velké překvapení!


Co jsme pro vás připravili?

Exkluzivní soutěž: Během září a října můžeš soutěžit o speciální výhru, kterou jsou vstupenky na SNEAKERNESS festival limitovaných tenisek a oblečení v Budapešti. Poznáš pravé legendy, budeš si moci pořídit exkluzivní věci a hlavně si s námi užiješ spoustu zábavy. 

Další ceny jsou naše limitované KICKSPLACE X SNEAKERNESS tričko, kterých bude pouze 25 kusů a budou k dostání pouze na SNEAKERNESS V BUDAPEŠTI

Poslední cenou budou SUPREME BOXERKY v požadované barvě a velikosti

Dárky k nákupu

K narozeninám patří dárky, a proto každý, kdo u nás během září nakoupí, obdrží malý dárek jako poděkování za vaši podporu. Je to náš způsob, jak vám vyjádřit vděčnost za to, že jste součástí naší komunity.

Soutěže o exkluzivní ceny: Během celého měsíce budeme pořádat soutěže na našich sociálních sítích, kde můžete vyhrát exkluzivní kousky, které jinde neseženete. Sledujte nás na Instagramu a Facebooku, abyste nic nepropásli!

Jak můžete slavit s námi?
 označ @kicksplace.cz a pochlub se, jak slavíte naše narozeniny. Možná se právě vaše fotka objeví na našem profilu!

Děkujeme vám!

Chtěli bychom vám poděkovat za vaši neustálou podporu, věrnost a nadšení, které s námi sdílíte. Bez vás by naše cesta nebyla možná. Doufáme, že si naši narozeninovou oslavu užijete stejně jako my. Děkujeme, že jste s námi a těšíme se na další společné roky plné stylu a limitovaných edicí!